Spiegels in elke prijsklasse

Badkamerspiegel

Een goede spiegel hoeft niet per se een fortuin te kosten, tegenwoordig kun je op internet alle denkbare maten en vormen tegen zeer verschillende prijzen krijgen. Simpele vierkante of rechthoekige spiegels zijn erg goedkoop te krijgen, de verlichte versie kost natuurlijk iets meer. Met een paar simpele stappen maak je van een spiegel ook artistieke verlichting door de LED lampen als extra verlichting aan te schaffen en deze vervolgens zelf achter de spiegel te monteren. Het bespaart geld en ziet er geweldig uit!

Gebruik spiegels als highlights

Er is een wandspiegel in elk appartement, zo niet in de woonkamer, dan toch in de badkamer. Een dag zonder spiegel – ondenkbaar! Waarschijnlijk gaat niemand de deur uit zonder eerst in de spiegel te kijken, en zelfs ’s ochtends bij het scheren of voor make-up, niets werkt hier zonder spiegel! De meeste mensen gebruiken alleen de badkamerspiegel.

Maar spiegels kunnen veel meer dan alleen de perfecte weerspiegeling laten zien! Grote wandspiegels worden correct gebruikt om visuele highlights te creëren die ieders aandacht trekken. Bijzonder elegante kristallen spiegels in moderne vorm en met verlichting weerspiegelen de individuele flair van een ruimte. Functionaliteit en design zijn hier. Hoewel het hygiënische en praktische aspect voor veel mensen belangrijker is in de badkamer, zie je steeds vaker imposante modellen in hoogwaardige designs op de wanden van badkamers. Of het nu gaat om LED-spiegels of spiegels van roomdividers, of om cosmetische spiegels of praktische spiegelkasten, de traditionele wandspiegel is een moderne en actuele trend geworden.

Niet alleen meubels en tapijten spelen een grote rol in de woninginrichting, ook de vormgeving van de wanden zorgt ervoor dat we ons thuis op ons gemak voelen. Of het nu gaat om wanddecoratie met behang, verf of afbeeldingen, de mogelijkheden om muren visueel mooi te maken zijn zeer gevarieerd. Spiegels zijn een geweldig idee om kamers er interessanter, groter of moderner uit te laten zien. Wandspiegels vind je vaak in de badkamer of in de hal, maar spiegels zijn ook ideaal voor de woonkamer, de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt. Hier speelt het leven van het hele gezin zich af Naast grote ramen en kasten is er aan de wanden voldoende ruimte voor decoraties zoals schilderijen, planken of spiegels. Op de juiste manier gebruikt, ziet een kamer met spiegels er spannend uit, vooral als het gaat om moderne spiegels met verlichting. Deze zijn verkrijgbaar in speciaalzaken met geweldige achtergrondverlichting, zodat je ook tijdens het tv-kijken kunt genieten van een aangenaam licht. Als je wilt, kun je je favoriete kleur als licht instellen, er is een hele reeks kleuren om uit te kiezen! Dit wordt mogelijk gemaakt door veel individuele kleine LED-lampjes die aan de zijkant achter de spiegel zijn bevestigd. Deze sfeervolle spiegels staan ​​niet alleen geweldig in de woonkamer, maar zijn ook heel trendy voor de jeugdkamer of slaapkamer.

Spiegels in elke prijsklasse
Schuiven naar boven